Death Moto Android

Death Moto Android

Sürüm: 1.0.9

Boyut: 10 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3535

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Motor Yarışı Oyunu
Android oyunlar denilince kesinlikle ilk aklımıza sensörler ile oynanan araba yarışları gelmekte. Ya da grafik efektleri yüksek aksiyon oyunları geliyor. Bazı arkadaşların ise akıllarına motor yarışları geliyor. Android motor yarışları arasına yeni katılan Death Moto Android Oyunu kısa sürede Google Play Store’da yüksek bir indirme sayısına ulaştığını söylemek mümkün. 


Kullanıcılardan yüksek bir puan alan Death Moto oyununda ses ve görüntü kalitesi oldukça üst seviyede. Oyun içerisinde diğer oyunlarda olduğu gibi topladığınız paralarla yeni motorlar alabilir ve motoru geliştirebilme özelliğine sahip olabilirsiniz.


Yeni motorlar alarak daha hızlı yol alabileceksiniz. Lakin bundan daha önemli olan ise rakipleri saf dışı etmek olacak. Bunun içinde sizlere sunulan ekipmanları (sopa, molotof) kullanarak düşmanlarınızı oyundan saf dışı etmelisiniz. Ayrıca oyun içerisinde kullanacağınız nitro sayesinde rakiplerinizi kolaylıkla yakalayabileceksiniz. Tabi ki yolda giderken önünüze çıkan engellere de çok dikkat etmeniz gerekmektedir.


Android 2.1 ve üzeri sürümlere sahip tablet ve telefonlarda çalışan oyunun yükleme boyutu ise 10 Mb olarak sunulmuş. Oyunu en iyi şekilde oynamak istiyorsanız orta seviye olarak tabir ettiğimiz bir cihaza sahip olmanız gerekmekte.
Bu süper oyunu oynayarak Motor Yarışı oyununun keyfini çıkartabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri