AndroZip File Manager

AndroZip File Manager

Sürüm: 4.4.3

Boyut: 2.1 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3490

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Winzip, Winrar Uygulaması
Android telefonlarımızda artık dosya ve uygulama yükleme, indirme ve mail gönderme gibi bir sürü işlem yapabilmekteyiz. Fakat indirdiğimiz bazı dosyalar bilgisayar ortamında sıkıştırılmış olabilmekte. Bu dosyalar genellikle .Zip ve .Rar uzantılarında olmakta.


AndroZip File Manager burada hemen devreye girerek biz android kullanıcılarının yardıma koşmakta. AndroZip File Manager Android Uygulaması ile .Zip, .Rar, .Tar, .Gzip, .Bzip2 gibi bir çok sıkıştırılmış dosyayı görüntüleme ve istediğiniz yere açma imkanını bizlere sunabilmekte.


8 milyondan fazla indirme başarısına sahip olan AndroZip File Manager uygulaması şifrelenmiş RAR, ZIP, TAR, GZIP ve BZIP2 dosyalarını desteklemekle birlikte kendi içinde barındırdığı dosya yöneticisi olarak piyasadaki benzer uygulamalar arasında en çok tercih edileni ve en kullanışlı uygulamadır.


AndroZip File Manager uygulaması sıkıştırılmış ve genişletilmiş dosyaları SD karta taşınabilme özelliğine de sahiptir. Kısaca uygulamayı özet geçecek olursak uygulama, sıkıştırılmış dosyaları açabileceğiniz ve oluşturabileceğiniz, uygulama yedeklemesi alıp, dosyalarınızı yönetebileceğiniz, görev yöneticisi ile uygulamaları yönetebileceğiniz başarılı bir ücretisiz Android Uygulamasıdır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri