Kariyer Net Android

Kariyer Net Android

Sürüm: 1.0.7

Boyut: 1.1 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4253

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kariyer.NET Android Uygulaması
Kariyer.net uzun yıllardır kullanıcılarına sunduğu özellikler ile iş arayan kişilerin ve işçi arayan işverenlerin yardımcısı oldu. Olmaya da devam ediyor. 


Teknolojinin ve akıllı telefonların bu denli büyümesinde Kariyer.Net yönetimi biraz geç kaldı diyebiliriz. Sonunda Android cihazlar için Kariyer.Net Android Uygulamasını sunabildiler. İnternet üzerinden öz geçmiş hazırlama, kriterlerinize göre ilan listeleme gibi işlevsel özellikleri ile de Türkiye’deki en fazla kullanıcıya sahip ilan sitelerinin arasında yer almakta. 


Kariyer.net birkaç hafta önce kullanıcılarına sunduğu Android uygulaması ile de web sitesi üzerinden yapılabilen işlemlerin Android cihazlar üzerinden yapılabilmesini amaçlamaktadır.


Uygulama üzerinden daha önceden oluşturmuş olduğunuz öz geçmişinizin tarih, fotoğraf, iletişim, iş tecrübeleri, sertifikalar, kurslar, seminerler gibi iş arayan kullanıcılar arasında sizi farklı kılacak olan bilgiler düzenlene bilmekte. Uygulama ile istediğiniz kriterlerde ilanlar listelete biliyorsunuz. İstediğiniz ilanlara başvuru da yapma şansınız var. 


Uygulamanın bir başka özelliği olan takip özelliğini kullanarak istediğiniz firmaları takip listenize ekleyebilme, siteye yeni bir iş ilanı eklediklerinde kolayca haberdar olabilme güzel düşünülmüş. Uygulama üzerinden ayrıca diğer kullanıcılar ile de mesajlaşma imkanı var.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri