Icy Tower 2 Android

Icy Tower 2 Android

Sürüm: 1.4.0

Boyut: 29 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5037

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Icy Tower 2 Android Oyunu
Daha öncesinde bilgisayarlarımızda oynadığımız ve birçok insanın tutkunu olduğu Icy Tower kule tırmanma oyunu artık Android cep telefonunuzda. Oyun içinde sürekli olarak buzlu kuleye tırmanarak önünüze çıkan puanları da toplamaya çalışıyorsunuz.


Oyunda en fazla puanı yapmak için yukarı doğru çıkarken karşınıza gelen altınları toplayacaksınız. Oyundaki puanınızı en fazla bu topladığınız altınlar etkilemekte. Basamakları tırmanarak çıkmaya çalışırken size engel olan ve düşürmeye çalışacak olan tehlikelerden de uzak durmanız gerekmektedir.


Oyun içerisinde sizin daha hızlı hareket edebilmenizi sağlayacak ve şemsiye hakkını sahip olduğunuzda engellere takılmadan çok daha hızlı şekilde yukarı çıkabileceksiniz. Oyundaki hareketli basamaklar kullanıcıların en fazla zorlayan engellerden bir tanesidir. Yüksek puan alabilmek için hızlı düşünüp hareket ederek bu basamakları tutturmaya çalışmanız gerekmektedir. Her seviyede bu basamakların ve engellerin oranı artmaktadır.


Görsel ve efektler konusunda uzman bir oyun olduğunu sizlere söyleyebilirim. Gerçekten de bu oyun sayesinde Android cihazınız ile ilgilenebilirsiniz. Aşağıda ki bağlantımızdan bu oyunu indirebilir ve hemen oyuna başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri