Marble Saga

Marble Saga

Sürüm: 1.5

Boyut: 26 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3868

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Marble Saga Android Oyunu
Marble Saga Android Oyunu sadece Android'de değil çeşitli platformlarda oynanan ve en bilinen klasik oyunlardandır. Marble Saga'nın Android versiyonu yakın bir zaman önce çıktı.
 
Cep telefonları için geliştirilen oyunlar günlük hayatımızda vazgeçilmezler arasında yerini almış durumda bu yüzdendir ki kendimizi oyalacak birçok oyunu sistemlerimize yüklüyoruz. Marble Saga oyunuda cep telefonunuza yükleyip boş vakitlerinizde eğlenebileceğiniz tarzda bir yapıya sahip.
 
ITREEGAMER'in geliştirmiş olduğu Marble Saga, diğer gündelik oyunlardan genel anlamda pek de farklılık sunmamakta. Ancak en önemli farkı, popüler mobil oyunlarda olduğu gibi büyük dünyalar ve bu dünyaların içinde bölümler içermesidir. Bölümü bitirirken alacağınız yıldızlar sizlere gösteriyor zaten.
 
Android 2.1 ve üzerinde çalışan Marble Saga Android Oyunu, 26 Megabyte boyutunda olarak göze çarpıyor. Oyun şık bir tapınak resmi ve yerel müziklerle başlamakta. 
 
İlk bölüm olan Wasteland'in orman içinde oynanması da bu otantik atmosferi tamamlamakta. Oyun çok basit gözüksede ilerleyen bölümler sizleri zorlayacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri