App Backup Restore

App Backup Restore

Sürüm: 2.1.1

Boyut: 380 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 1.6 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2694

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Yedekleme Uygulaması
App Backup & Restore Android Uygulaması sayesinde cep telefonunuza yada tabletinize kurmuş olduğunuz uygulamaların yada oyunların yedeklemesini yapabilir ve istediğiniz zaman bu yedekleri tekrar geri kullanabilirsiniz.


Uygulama arayüzünde iki tane tab menü barınıyor. Bunlardan “Installed” yazanda cihazınızda kurulu olan uygulamalar yer alırken “Archived” yazanda ise uygulama üzerinden yedeklediğiniz oyun ve uygulamalar listelenmekte.


Uygulama ile yedeklemek istediğiniz uygulamalarınızın yanında duran Backup yani yedekle butonuna basarak uygulamalarınızı bir apk yani uygulama dosyası olarak rahatlıkla yedekleye bilirsiniz. Aynı zamanda yedeklediğiniz uygulamaları tekrar geri yüklemek isterseniz uygulama içinde yedeklediğiniz dosyalar için Archived butonuna basmanız yeterli.


Uygulamanın arama ve sıralama özeliği ile istediğiniz uygulama ya da oyunu kolayca listeden bulacaksınız. Uygulama üzerinden istediğiniz uygulama ve oyunları da sisteminizden kaldıracaksınız. Uygulamanın “Settings” menüsünü kullanarak yedeklemelerin sisteminizde nereye yapılacağı gibi ayarları yapabileceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri