4 Story

4 Story

Sürüm: Rise Of Gor

Boyut: 1.42 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5106

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
4 Story Online Aksiyon Oyunu
Iberia’nın birbirine düşman iki krallığı bu oyunda karşı karşıya gelir. Oyunda Derion için mi yoksa Valorian için mi savaşacağınıza karar vermelisiniz. Gizemli efsaneleri ortaya çıkarmak, fantastik savaşlarda yer almak ve barışı tekrar sağlamak için oyuna başlayabilirsiniz. Zamanda yolculuğa çıkarak gidilmemiş bölgeleri keşfedip farklı görevlerle başa çıkabilirsiniz.


Özellikler : Oyunda bir çok değişik görev, heyecan verici atmosfer ve olağanüstü görsellik ile saatler boyu eğlenceyi garantiler. Ele geçirme savaşlarında gün boyu diğer oyunculara karşı dövüş ve başarılar ile çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Gruplar kurarak diğer oyuncularla beraber maceralara katılarak gerçek zamanlı stratejik komuta sistemiyle stratejik savaşları yönetebilirsiniz.


Görevler: Çok değişik ve eğlenceli birçok görev bulunmaktadır.
Zindanlar: Belirli zamanlarda belirli oyunculara açık olan alanlardır. Bu şekilde oyuncular birbirlerini rahatsız etmezler. Zindanlarda oldukça tehlikeli durumlar sizi beklemektedir. 


Ele Geçirme: Diğer oyunculara karşı savaşarak her gün ele geçirme savaşlarına katılabilirsiniz. Halkınıza yeni bölgeleri ele geçirmesinde ve düşmanlara karşı topraklarını savunmada yardımcı olabilirsiniz. Sadece kazananlar ödüllendirilmektedir. Kazananlar yeni köylere, görevlere ve özel tüccarlara sahip olacaklardır.


Stratejik Savaşlar: Bu oyunda savaşlara tek başınıza gitmek zorunda değilsiniz. 49 işiye kadar olan gruplarla beraber savaşa katılabilirsiniz. 


Irklar: İnsanlar, Feline ve Periler olmak üzere 3 ırk bulunur. İnsanlar hızlı ve esnektir. Teknolojiyi kullanabilirler ve akıllıdırlar. Feline ırkı ise güçlü ve dayanıklıdır. Doğaya bağlı mükemmel dövüş savaşçılarıdır. Perilerin mental güçleri ve üstün yetenekleri vardır.


Karakterler: Her karakter savaşçı, düzenbaz, okçu, büyücü, rahip ya da çağırıcı sınıflarından birine aittir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri