Hero Online

Hero Online

Sürüm: 1.2.3

Boyut: 1.02 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4308

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Hero Online Aksiyon Oyunu
Konusunu Çin Efsanelerinden alan fantastik bir MMORPG oyunu olan Hero Online ile sizde kendinizi efsanelerin maceraları içinde bulabilirsiniz. 2008 yılından bu yana Türkiye’de yayınlanan oyun 4 farklı karakterin bulunduğu oyunda karakter özelleştirme seçenekleri oldukça sınırlıdır. 


Karakterinize ait meslek-sınıf belirlemek için 10. seviyeye yükselmeniz gerekmektedir. Hekim, Avcı, Savaşçı ve Suikastçi olmak üzere 4 farklı sınıfın bulunduğu karakterler ve özellikleri şöyledir.


Amansız kılıç: Ok ve kılıç gibi silahlarda ustadır. Uzaktaki düşmanına yaklaşarak onları tuzağa düşürmede ve hızlıca öldürmede üstüne yoktur. Savaş yetenekleri orta düzeydedir: fakat hayvanlar ve mineraller sayesinde önemli bir güce sahip olur. 


Zarif Gizemci: İlaçları kendini ve arkadaşlarını iyileştirmek amacıyla iyi öğrenebilen, saldırılarda zehir yeteneklerini kullanabilen, mızrak, asa ve pençede uzmanlaşmış mükemmel bir savaşçıdır.


Keskin Göz: Bota dağlarının efsanevi kılıç sanatçısıdır. Kendini gizleme yeteneğine sahiptir.


Gök Gözcüsü: Zuank ve Shaopa arasındaki son 12 şeytan savaşına katılmaz. Hayatı sadece savaş sanatları etrafında gelişir. Mızrak, asa ve balta kullanır. Savaş yetenekleri oldukça güçlüdür. Geliştirildiği zaman bireysel ve takım savaşları başarısını arttırır.


Oyunda 2 çeşit hayvan bulunmaktadır. 1. hayvanlar saldırı amaçlı, 2. ise savunma amaçlı kullanılır. Hayvanların seviyesi yükseldikçe görünüşleri de değişir. Açlık sistemi ile ters orantılı olarak sadakat gözlemlenir. Açlık seviyesi yükselen hayvanın sadakatı düşer. Sadakatı sıfırlanan hayvan sahibini terk eder.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri