World Cup Table Tennis Android

World Cup Table Tennis Android

Sürüm: 1.86

Boyut: 13 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3733

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Masa Tenisi Oyunu
World Cup Table Tennis Android Oyunu, farklı oyun modları ile ister tekli maç olarak ister de turnuva modunda oynayabileceğiniz keyifli bir masa tenisi oyunudur ve oyun  tamamen ücretsiz olarak sunulmakta. 


Fakat ilk kurulduğu zaman kariyer, iki kişi oynama gibi modları ve farklı raketler kilitli olarak gelmekte. Oyun içerisinden yükseltme yapıldığı zaman bu özelliklere de kavuşmuş olacaksınız. İki kişi oynama özelliğini kullanarak aynı cihazda iki kişi ile karşılıklı olarak oynayabileceksiniz.


Turnuva modunda ise seçtiğiniz takım ile maçlar yapıyor olacaksınız. Rakiplerinizi yenebilirseniz çeyrek final, yarı final ve finale yükselebilirsiniz. Finalde de kazanırsanız kupayı siz almış olacaksınız. Oyun içerisindeki gerçekçilik üst düzeyde olduğunu söylemek mümkün. 


Karşıdan gelen topu karşılamak için yalnızca topun geldiği noktaya hareketlenmeniz değil de topun gelişine göre yön değişimini ve topun masada sekmesini de tahmin etmeniz gerekmektedir. 


Kariyer modunda karşınıza gelen takımları yendikçe yeni ve daha güçlü rakipler ile karışlaşacaksınız. Arcade modunda ise karşınızda bir rakip olmuyor ama kendi yeteneklerinizi arttırabilmeniz için geliştirilmiş farklı oyunları da oynayabilme şansına sahipsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri