Assistant Android

Assistant Android

Sürüm: 1.0.3.3

Boyut: 2.1 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6298

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Sekreter Uygulaması
Android cihazlar için geliştirilmiş sanal sekreter uygulaması Assistant ile tüm işlemlerinizi konuşarak programa yaptırmanız mümkün. Tam bir sekreter gibi çalışan ve size her anlamda yardımcı olan uygulama ile tüm işlemlerinizi bu programa yaptırabilirsiniz. 
 
Henüz Türkçe dil desteği olmasa da uygulama ile birçok işleminizi yaptırmanız mümkün. Oldukça fazla işlevsel olan ve size birçok konuda yardımcı olan uygulama ile artık Android cihazınızı çok daha rahat kullanabileceksiniz.
 
 
Android uygulamaların bunları daha kolay hale getirmesi şüphesiz herkesin hoşuna gidiyor. Google haritası üzerinden güzergâhı mı belirlemek isterseniz ya da internette bir şeyler mi aramak isterseniz Assistant Android Uygulaması tam size göre. Karşılıklı konuşarak işlerinizi Assistant adlı uygulama ile yapabilirsiniz.
 
Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan bu uygulama 5 milyon indirme sınırına ulaşmış sayılı uygulamalardan bir tanesi olarak karşımızda.
Assistant adlı uygulama da sekreterinizi ( kadın yada erkek) istediğiniz gibi kendi zevkinize göre düzenleme şansına sahipsiniz. 
 
Mesela saçlarının ne tarz olacağını ne renk olacağına, sekreterinizin gözlük takmasını da isteyebilirsiniz, gözlerinin renklerini belirleyebilir yada üzerine ne renkte hangi tarz bir elbise giyebileceğine kadar siz karar verebiliyorsunuz.Bu güzel uygulamayı hemen sizlerde indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri