Jadde

Jadde

Sürüm: -

Boyut: 3.41 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 9898

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Jadde Sanal Dünya Kurma Oyunu
Sosyal ağ, sosyal oyun ve sanal evrenlerin ana fonksiyonlarını içeren ve internet kullanıcılarına sunmayı amaçlamış bir dijital eğlence topluluğudur. Jadde her zaman güncel ve eğlencelidir. 
 
Jadde’de popüler olmanın en iyi yolu iyi bir dansçı olmaktır. 3D altında yapılan dans yarışmalarına katılan kullanıcılar hem sponsorlardan hem de oyun içinden ödül kazanırlar. Modayı yakından takip eden ve gençlerin dilini konuşan 3d bir oyundur. 
 
Bu oyun aynı zamanda gerçekçidir. Oyunda sanal evrenlerde bulunmayan video chat, dans yarışmaları, görev sistemi, seviye ve yetenek geliştirme sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır. Bu sanal dünyada yeni arkadaşlıklar kurabilir ve bu arkadaşlarınızla oyun içinde evlenebilirsiniz. Her hafta düzenlenen dans yarışmalarına katılarak dansın starı olabilirsiniz. Görev sistemi, yarışmalar, level atlama, yetenek geliştirme, karakter geliştirme, video chat, partiler gibi birçok özellik oyunda yer almaktadır.
 
Dans etmek için;
1. adım: Dans edebilmek için öncelikle bir dans odasına girmeniz gerekmektedir. Oyunun arayüzünde sağ alt köşede bulunan “Bölüm Seç” tuşuna bastıktan sonra karşınıza haritalar çıkacaktır. Bu haritalarda gitmek istediğiniz yeri dans özelliklerine göre seçtikten sonra “Giriş” butonuna tıklayarak dans odasına girebilirsiniz.
 
2. adım: Oyun arayüzünün sağ üst köşesinde bulunan “Dans” butonuna tıklayarak “dans modu seçenekleri” penceresini aktifleştire bilirsiniz. Ayrıca bu işlemi ALT+Q kombinasyonunu kullanarak kısayol olarak da gerçekleştirmeniz mümkündür.
 
3. adım: Dans modunu ve zorluk seviyesini açılan menüden seçebilirsiniz.
 
4. adım: Varsayılan seçenekler “yukarı – aşağı – sağ – sol” yön tuşları ile yapılan dans modundadır.  ve “SPACE(BOŞLUK)” tuşu Size gösterilen yön tuşlarını gösterilen yöne denk gelen yön tuşları ile tuşlayınız. Eğer yön tuşu “Yeşil” renk alırsa doğru tuşlama yaptınız demektir.
 
Yön tuşlarını başarılı bir şekilde tuşlamayı bitirince yön tuşlarının üzerinde bulunan hareketli metronom spotundaki yuvarlak mavi topun yanıp sönen ışığın tam ortasına geldiğinde SPACE tuşuna basarak dans figürünü bitirirsiniz. Ne kadar uzun süre hata yapmadan space tuşunu tuşlamayı başarırsanız karakteriniz bu süre boyunca dans figürlerini sergileyecektir.
 
Not: Oyunu indir tuşuna bastıktan sonra açılan sayfada gerekli olan üyelik bilgilerini doldurup kayıt olduktan sonra oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri