MeproSoft Hasta Takip

MeproSoft Hasta Takip

Sürüm: 3.0

Boyut: 6.48 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2467

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
En gelişmiş Hasta Takip programlarından biri olan Meprosoft Hasta Takip programı ile bir hastanede bulunan hemen her dalda hasta takibi yapabilmektesiniz.
 
Bütün branşlar için farklı yazılımları içinde bulunduran program bir sağlık kuruluşunda hasta takip adına gerekli olan hemen her şeyi karşılamaktadır. Program hem tek kullanıcılı hem de birden çok kullanıcıyı desteklemekle kalmıyor ayrıca aynı network üzerinde çalışan birden çok bilgisayar üzerinden de kullanılabiliyor. 
 
Hastaların bilgilerini detaylı olarak kaydedebilen program adres, iletişim bilgileri, kişi bilgilerinin yanı sıra tıbbi birçok ayrıntıyı da kayıt altında tutarak takibe alabiliyor. Muayene bilgilerini, uygulanan tedaviyi, yapılan aşıları, bulguları ve tanıları, belirtileri ve şikayetleri saklayabilen program bu alanda hemen her ihtiyaca cevap verebiliyor. 
 
Yazdığınız reçeteleri kolaylıkla muayene formuna gönderebilir ve eğer aynı rahatsızlıktan muzdarip olan hastalarınız varsa kolay aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. 
 
Randevu sistemine sahip olan program ile artık hastalarınızla olan randevularınız tamamen kayıt altında olacak ve kolayca takibini yaparak hiçbir randevunuzu unutmayacaksınız. 
 
Dosya dökümü özelliği ile hastalarınızın bilgilerini kolayca görüntüleyebilir ve program üzerinden yazdırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Programın “Bul” fonksiyonu eğer aradığınız özel bir hasta varsa ona kolayca ulaşmanızı sağlamaktadır. Oldukça kullanışlı ve gelişmiş bir program olan MeproSoft Hasta Takip programına bir göz atmanızı önermekteyiz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :