Evernote Mac

Evernote Mac

Sürüm: 3.0.6

Boyut: 24.65 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OsX

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2856

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mac Pc için Not Alma Programı
Kötü bir hafızaya sahipseniz ve sizi bu dertten kurtaracak bir araç arıyorsanız Evernote imdadınıza koşuyor. İster yazılı, ister sesli notlarınızı kaydedebilen ve bu notlara hem kendi bilgisayarınızdan hem de internet üzerinden erişmenizi sağlayan Evernote programı Mac kullanıcıları için akıllı bir ajanda görevi görmektedir.
 
Program size tutacağınız notlarda büyük kolaylıklar ve ekstra özellikler sunarak notlarınızı çok daha kullanışlı bir hale getiriyor. Örneğin Evernote ile tuttuğunuz notlara link, etiket ekleyebilir hatta notlarınızı kategorize edebilirsiniz. 
 
Evernote, notlarınızı HTML veya XML gibi formatlarda kaydetmenize olanak tanıyarak istediğiniz zamanlarda notlarınızı uygun şartlarda kullanmanızı ve notlarınızı paylaşmanızı sağlamaktadır. Böylece işleriniz çok daha kolay ve düzenli bir hal alacaktır. 
 
Evet, söylediğimiz gibi Evernote’ta tuttuğunuz notlara istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. İsterseniz bilgisayarınızda oluşturduğunuz profilinizde isterseniz internet üzerinden profilinizin eşlemesi yapılmış programın web sitesinde isterseniz mobil olarak yine internet ağı üzerinden ulaşabilirsiniz. 
 
Ayrıca program size tuttuğunuz noktaları programı kullanarak mail atmanızı veya çıktı yoluyla saklamanızı da sağlamaktadır. 
 
UYARI! Lisans ücreti ödemeden kullanabileceğiniz bu programın size ücretsiz sunduğu aylık bellek boyutu 40 MB ’dır. Eğer daha fazla depolama alanı istiyorsanız Premium satın alabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :