Extreme Road Trip 2

Extreme Road Trip 2

Sürüm: 2.0

Boyut: 19 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4332

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android Araba Yarışı Oyunu
Android uygulama mağazası olan Google Play Store üzerinde artık aradığımız neredeyse her uygulamayı kolaylıkla bulabilmek çok kolay. Bulmayı da geçtim aramış olduğumuz oyun veya uygulamaların alternatiflerinin sayısı da oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. 
 
Android sistemdeki oyunlar artık neredeyse bilgisayar oyunlarını aratmayacak grafik ve ses kalitesine sahip özellikle son dönemlerde çıkan oyunlar Android işletim sisteminin ne kadar ilerlediğini gösteriyor. Bu yazımızda da bu tür oyunlardan olan Extreme Road Trip 2 Android Oyunu isimli çılgınca araba kullanabileceğimiz oyundan bahsedeceğiz.
 
Extreme Road Trip 2 Android oyununda elinizdeki araba ile en hızlı şekilde ilerleyip yolunuzu en kısa zamanda bitirmeniz gerekmekte oyunda aynı zamanda Nitro da kullanarak kendinizi çok daha zevkli bir oyun içinde bulacaksınız. Oyun içinde ilerlerken para kazanıp elinizdeki arabayı çok daha güçlendirebilirsiniz.
 
Oyun içerisinde yapmış olduğunuz her çılgın hareket oyuna daha da bağlanmanızı sağlayacak. Oyun gerçekten kaliteli ve çok eğlenceli. Sizde hemen bu ücretsiz oyunu indirip oynayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri