Any Do List Android

Any Do List Android

Sürüm: 2.25

Boyut: 5.6 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2396

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Hatırlatma Uygulaması
Geçtiğimiz yıl en iyi Android Uygulaması seçilen Any.Do uygulamasını bugün sizler için tanıtmak istedik. Bir çok internet sitesi tarafından 2011 yılında en iyi Android uygulaması seçilmiş olan Any.DO ile bir çok iş yapabilirsiniz. 
 
Any.DO To Do List yapacağınız işlerinizi organize edebileceksiniz. Bunun yanı sıra takip edebileceğiniz de bir uygulama. “Never Forget A Thing” yani “asla bir şey unutma” sloganı ile yayınlanan uygulama bu iddiasını da yetenekleri ile kanıtlıyor.
 
 
Uygulama basit ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde notlarınızı, hatırlatmalarınızı veya aramalarınızı organize edebileceksiniz. Uygulama sürükle – bırak gibi özellikleri ile de kullanıcılara kolay bir kullanım imkanı sunuyor. 
 
Uygulamaya yeni bir hatırlatma girmek istediğinizde bunun bir not mu yada bir e-postanın veya aramanın mı hatırlatması olacağını bizlere sormakta. Eğer gireceğiniz bir not ise isterseniz bu nota istediğiniz zamanda sizi uyarması için bir alarm ekleye bileceksiniz. Bir e-posta uyarısı oluşturdu iseniz uygulamada listelenen işleriniz arasında o nota tıkladığınızda direkt e-posta göndereceğiniz sayfaya yönlendirileceksiniz.
 
Uygulama telefon izinlerine erişebildiği için daha önce oluşturduğunuz bir aramayı da belirttiğiniz zaman geldiğinde sizi de uyararak otomatik olarak yapabilmekte. Sesi yazıya dönüştürme özelliği ile notlarınızı yazarak değil söyleyerek de alabileceksiniz. Ancak kötü bir haber, Türkçe dil desteği malesef bulunmamakta uygulamada.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri