EGO Otobüs Hatları Android

EGO Otobüs Hatları Android

Sürüm: 1.8.2

Boyut: 602 Kk

Dil: Türkçe

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6545

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ankara Belediye Otobüsleri Android Uygulaması
EGO Otobüs Hatları, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş olup kullanıcılara sunularak hazırlanmıştır. 
 
 
Kullanıcılar uygulama sayesinde Ankara şehrindeki tüm belediye otobüslerinin nereden kalktıklarını ve ne zaman varış yerine gideceklerini gibi birçok bilgiyi rahatlıkla alabilirler. Uygulama ile istediğiniz hat numarası ile ilgili bu bilgilere de ulaşmanız mümkün.
 
 
Uygulama menüsündeki “Otobüs Nerede” bölümünü kullanarak istediğiniz hat numarasına sahip otobüsün o an hangi durakta olduğunu harita üzerinden takip etme şansınız var. 
 
Hat Ara” bölümünü kullanarak girdiğiniz hat bilgileri ile mevcut otobüs hatları arasında bir arama yapabiliyorsunuz. Yine bu bölümden hattaki otobüslerin hafta içi ve hafta sonu duraktan kalkışlarını durağa varış zamanlarını görebileceksiniz.
 
 
Uygulamanın GPS desteği ile o anki bulunduğunuz yerde, en yakın durağı veya en yakın otobüsü öğrenme durumunuzda var. “Nasıl Giderim” bölümünü kullanarak da o an bulunduğunuz ve gideceğiniz yönü uygulamaya girerek hangi hatların o yöne gittiğini öğreneceksiniz. Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama Ankaralıların çok işine yarayacak.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri