Little Commander Android

Little Commander Android

Sürüm: 1.1.4

Boyut: 23 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4151

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Little Commander Android için Savaş Strateji Oyunu

Little Comander WWIITD son günlerde en popüler Android oyun uygulamalarından biri. Yüksek grafik özellikleri ile kullanıcılara üstün bir görsellik sunabilen oyun, sürükleyici macerasıyla da ayrı bir beğeni oluşturuyor.

 

İkinci Dünya Savaşının en hızlı döneminde tüm ordu birimlerini doğru şekilde organize edecek bir komutana ihtiyaç var ve kullanıcılar bir ordu komutanı olarak savaşı kazanmak için iyi bir liderlik sergilemek zorundalar.

 

Çeşitli askeri birimlerden oluşan saldırıları engellemek için, doğru birimleri kullanarak ve en stratejik noktalarda savunma yapmanızı gerektiren oyun da, kazanılan her bölümden sonra kazandığınız paralar ile yeni askeri birimlerin geliştirilmesini sağlayabiliyor ve bu sayede bir sonraki saldırıya açıklarınızı tamamlayarak hazır bir şekilde karşılık verebiliyorsunuz.

 

Muhteşem ses ve grafik özellikleri olan oyun, bağımlısı olacağınız türden bir senaryoya sahip ve basit oynanabilirlik sunuyor. Strateji oyunlarından hoşlananlar için biçilmiş kaftan olarak hazırlanmış uygulama, aynı zamanda görsellikle desteklediği platformu ile kullanıcılara keyifli dakikalar vad ediyor.

 

Android işletim sistemi kullanıcıların en fazla indirdiği uygulamalardan biri olan Little Commander’ denemeniz gereken uygulamalar arasında  yer alıyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri