Car Driver 1

Car Driver 1

Sürüm: 2

Boyut: 21 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4046

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Araba Park etme oyunu
Türk yapımı olan Car Driver 1 Android Oyunu, son derece görselleri güzel hazırlanmış bir oyundur. Android Car Driver 1 oyunu beceri bulmaca türünden Türk yapımı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Engelli parkurlar içerisinde hareket eden aracınızı bitim noktasına götürerek oyunu oynayabilirsiniz eğer isterseniz dokun matik direkyon ve hareket sensörünü de kullanabilirsiniz.
 
25 Bölümden oluşan ile ilerledikçe oyunun daha da zorlaştığını görebilirsiniz. Bölüm ilerledikçe daha çok engel ile karşılaşıyor ve oyunu bitirmek için daha çok çaba sarf etmeniz gerekmekte.
 
 
Oyun devamlı güncellenmekte ve yeni bölümler her güncellemede eklenmektedir. Geniş cihaz desteği sunan bu oyun android 2.2 ve üstü tüm sürümler ile uyumludur. Cihazınızın dokunmatik ekranı hassas değil ise eğer o zaman  kontrol seçeneklerinden gyro sensörü kullanmanız yararınıza olacaktır.
 
Tablet kullanıyor iseniz direksiyon iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Gaza dokunurken dikkat etmelisiniz. Bu oyunda sizlere zorlu görevler düşüyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri