MockFlow Desktop Mac

MockFlow Desktop Mac

Sürüm: -

Boyut: 3.37 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OS

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2921

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mac için Tasarım Programı
Macintosh bilgisayarlar için üretilmiş tasarım oluşturma programı olan MockFlow Desktop ile web arayüzleri, prototipler ve örnek şablonlar hazırlamanıza yardımcı olur. Mockflow, Mockup gibi isimler ile kullanılan bu şablon oluşturma sisteminde temadan prototip oluşturmaya ve bunları düzenleme, yönetme, eklemeler yapma gibi işlemleri bünyesinde barındıran MockFlow Desktop programı işlevsel olduğu kadar pratik aynı zamanda. 


Programın yapımcısı olan A Produle Systems (P) Limited firmasının Google ile anlaşması sayesinde Gmail hesabınız ve program üzerinden oluşturacağınız yeni bir şifre ile MockFlow Desktop programını kullanabilirsiniz. 


Platform bağımsızlığı da sunan bu programa her işletim sistemi ve web tarayıcısından kullanıcı adı ve şifreniz ile girmeniz durumunda ulaşabilir ve yaptığınız işleri kaydedebilirsiniz. 
Program deneme sürümü olarak ücretsiz kullanılabiliyor. Deneme sürümünde sadece bir tasarım oluşturabilirsiniz. 10 megabyte ta hosting kullanmanıza izin veren programı satın aldığınızda çok daha geniş özellikler ile kullanabiliyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri