Batak HD

Batak HD

Sürüm:

Boyut:

Dil: Çoklu Dil Desteği

Sistem: Android

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5916

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mobil oyunlar dünyasında en çok indirilenlerden biri olan Batak HD ile saatlerce eğlencenin tadını çıkartabilirsiniz...

Arkadaşlar arasında en popüler olan özellikle okul arkadaşlarımızla her boş bulduğumuz anda hemen akıllara gelen etkinliklerden biri olan Batak artık her zaman her yerde yanımızda olacak!


Eğer sizler de Android işletim sistemli mobil araçlar kullanıyorsanız tamamen ücretsiz  bir şekilde indirebileceğiniz Batak HD sayesinde kendinizi göstereceksiniz. En iyi Batak oyununu ben oynarım diyorsanız o zaman hemen tüm dünyadan katılan yarışmacılara karşı mücadele verin.


Sadece Türkiye de değil aynı zamanda yurt dışında da en popüler kart oyunlarından biri olan Batak, yenilenen grafikleri , geliştirilmiş yapay zekası, ihalesiz( koz maça ), ihaleli ve eşli oyun seçenekleri ile Google Play de sizleri bekliyor. Peki siz bu oyunda ne kadar iyisiniz?


İster kendi arkadaşlarınız ile oluşturacağınız masalarda isterseniz de rastgele gireceğiniz ve yabancı bir çok gerçek insanın olduğu sayfalarda oyunlara katılabileceksiniz. Hem farklı insanlarla tanışma hem de oyun oynama keyfi de yaşatacak olan Batak HD sayesinde bu konuda ne kadar iyi olduğunuzu görebilecek hem de sizden daha iyi rakipler ile bir araya gelerek kendinizi de geliştirebileceksiniz...


Kendinize güveniyor ve bu oyun benden sorulur diyorsanız Batak HD sizleri bekliyor...

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri