Replay Video Capture

Replay Video Capture

Sürüm: 7.2

Boyut:

Dil: Çoklu Dil Desteği

Sistem: Windows

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 2070

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Bilgisayarınızın ekranından veya farklı ortamlardan yüksek seviyede video kayıtlar yapabilmenize imkan sağlayan bir video kayıt programıdır.

Örneğin, bir web sitesi üzerinden izlediğiniz bir videoyu indiremediğiniz, taşınabilir disklerinizden (CD, DVD, USB) bilgisayarınıza videolarınızı kopyalayamadığınız, ya da bilgisayarınızın ekranından kaliteli videolar çekmek istediğiniz durumlarda imdadınıza Replay Video Capture programı yetişecektir! Kullanışlı arayüzü ve en önemlisi kayıt kalitesinin üst seviyede olmasıyla birlikte her türlü kayıt ihtiyacınıza karşılık alabileceğiniz bir programdır.
Replay Video Capture sadece kayıt yapmakla yetinmez, kullanıcılarına daha fazlasını da verir, DVD dosyalarını WMW veya MPEG dosyalarına kayıpsız bir şekilde dönüştürebilir.

Programı indirip kurun ve Get Video tuşuna tıklayın, açılan video penceresi otomatik olarak açılacaktır, bundan sonra size sadece Record tuşuna basmak kalıyor. Ayrıca Replay Video Capture ile kaydetmek istediğiniz görüntüler yüksek kaliteli ancak düşük boyutlu olarak kaydedilir ve bu da size bilgisayarınızın disk alanından tasarruf etmenizi sağlar.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :