Internet Password Recovery Toolbox

Internet Password Recovery Toolbox

Sürüm: 3.0.0.3

Boyut:

Dil: Çoklu Dil Desteği

Sistem: Windows

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 18581

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Internet Explorer , Google Chrome veya Mozilla Firefox gibi popüler internet uygulamaları için anlık şifre kurtarma çözümü.

Internet Password Recovery Toolbox Internet Explorer , Outlook Express , ağ ve modem bağlantıları , ISDN hatları ve sanal özel ağlar için parolalar dahil dial - up şifreleri , kurtarmak için geliştirilmiş bir programdır . İnternet kullanıcı faaliyetlerinin her alanında uygulamaları kapsamaktadır. İnternet tarayıcıları , e - posta istemcileri , anlık mesajlaşma programları , FTP istemcileri gibi ağ kurtarmak ve tüm kullanıcılar için hesap şifrelerini koruyabileceksiniz.

Internet Password Recovery Toolbox Genel Özellikleri;
  • Internet Explorer , Mozilla Firefox , Google Chrome , Opera  tarayıcılar için şifre kurtarma
  • Windows Mail , Windows Live Mail , Outlook , Outlook Express , Eudora , The Bat , Becky , IncrediMail , Gmail Notifier , Group Mail Free , PocoMail , Forte Ajan , Mail.Ru Agent , Scribe : E-posta istemcileri için şifre kurtarma.
  • Windows Live Messenger , ICQ , MSN Messenger , Yahoo! Messenger , Trillian , Trillian Astra , Miranda , GAIM i , Pidgin , SIM , R & Q , AIM , AIM Pro , QIP , PSI , FAIM , Paltalk , Google Talk , Özel Messenger , MySpaceIM şifresi kurtarma
  • WS FTP , CuteFTP , FlashFXP , FileZilla , FTP Commander , SmartFTP , BulletProof FTP , TurboFTP , FFFTP , Core FTP , FTP Explorer , Directory Opus şifreleri kurtarma.

Sistem Gereksinimleri;
  •     Yönetici ayrıcalıkları Windows 2000 altında kurtarma dial up şifreleri için gerekli olan , XP , 2003, Vista , Seven

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri