Yesware Email Tracking for Chrome

Yesware Email Tracking for Chrome

Sürüm: 2.0.127

Boyut: 1.58 MB

Dil: İngilizce

Sistem: Windows

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2626

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
İnternet dünyasının en çok kullanılan tarayıcısı Google tarafından hazırlanan Chrome Browser olarak belirlenmiştir. Bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi ise kullanımı ve eklentilerle oluşturulan fonsiyonelliğidir. Aradığınız birçok türde binlerce eklenti bulunuyor. Bu eklentilerden birisi de Yesware Email Tracking for Chrome eklentisidir.

Yesware Email Tracking for Chrome eklentisi ile Gmail hesabınızı yönetmek artık daha da kolay bir hale geldi. Eklentinin temel amacı göndermiş olduğunuz mail ve linkleri hangi kullanıcıların bakıp hangi kullanıcıların bakmadığı üzerine tasarlanmıştır. Pazarlama ve satış sektöründe çoğunlukta kullanılan eklenti verimliliği gözle görülür şekilde artırmaktadır.


Deneme sürümünü ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz eklenti beğenirseniz 30 gün sonra satın alabilirsiniz. Yesware Email Tracking for Chrome eklentisinde kimin, hangi maili saat kaçta okuduğu ayrıntısını size sunmaktadır. Eklentinin diğer özelliği ise mail kalıpları ve şablonları oluşturmanıza fırsat sunmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir 64 Bit indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri