aa Oyunu

aa Oyunu

Sürüm: 1.0

Boyut: 5.2

Dil: İngilizce

Sistem: Android 4.0 ve Üzeri

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6368

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Zor ve hırs yaratan bir oyun olan aa oyunu tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan harika bir andorid tabanlı oyundur.

aa son zamanlarda akıllı telefon kullanıcılarını oldukça strese sokan basit ama zorlu bir beceri oyunudur. Android telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış olan aa oyunu sizleri zorlu bir mücadele içerisine sokuyor. Garip bir ismi olan aa oyunu üzerinde sayılar bulunan toplu ine haznesine benzer bir alanda becerinizi sınıyor.

Çok kolay bir oyun olarak başlangıçta size zevk versede oyunda bölümleri geçtikçe oyunun ne kadar beceri ve dikkat gerektirdiğini anlayacaksınız. Dairesel bir biçimde hareket eden hazneye elinizdeki toplu ine benzeri okları yerleştirmeniz gerekiyor. Dönen hazne sürekli olarak her bölüm değiştiğinde hızlanıyor veya yavaşlayıp tekrar hızlanıyor ve sizin iğneleri yerleştirmeniz zorlaşıyor.

İlk başlardaki kolay bölümler oyunun saçma olduğu hissini yaratsa da bir kaç bölüm sonraki zorlu bölümler oyuna sizi bağlamaktan edemiyor. Yoğun bir hırs yaratan oyunu bitirmek için elinizden geleni yapmaya başlıyorsunuz fakat bu o kadarda kolay olmayacaktır.

aa, kolay gibi görünen ancak saç baş yolduracak kadar zor bir beceri oyunu diyebiliriz. Bu yüzden sabırlı biri değilseniz oyuna hiç bulaşmayın deriz

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri