Dream League Soccer

Dream League Soccer

Sürüm: 1.0

Boyut: 118

Dil: İngilizce

Sistem: Android

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3167

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Yeni bir futbol deneyimi yaşamanız için hazırlanan Dream League Soccer oyununu android tabanlı mobil cihazlarınızda oynayabilirsiniz
Oldukça gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken Dream League Soccer futbol oyunu diğer futbol oyunlarından oldukça farklı özelliklere sahip. En iyi android futbol oyunları arasında bulunan Dream League Soccer  oyunu sizlere detaylı grafikleri ve ses efektleri ile gerçek bir futbol serüveni yaşatıyor.


Eğlenceli bir altyapısı bulunan Dream League Soccer ile takımınızı şampiyonluğa götürmek için tüm imkanlara sahipsiniz. Önce kendi takımınızı oluşturun, daha sonra maçlardan elde ettiğiniz gelirler ile transfer dönemlerinde en iyi oyuncuları transfer ederek takımınızı daha güçlü bir yapıya kavuşturun.


Oyunun kontrollerine baktığımızda hassas ve istediğinizi yapabileceğiniz bir kontrol sistemi mevcut. Oyunu oynarken kontrollerden dolayı şikayet edebileceğiniz bir problem neredeyse yok. Grafiklerinin de üst derece olan Dream League Soccer oyunu, bugüne kadar yapılmış futbol oyunları arasında en iyisidir.


Üzerinde uzun bir süre çalışılmış yapay zeka, bu oyunda çok dengeli bir ayara sahip. Ne zorluyor ne de çok kolay bir şekilde alt ediliyor. Bu özelliği ile Dream League Soccer uzun saatler boyunca sıkılmadan oynamak mümkün. Oyunda başarılı olmak istiyorsanız oyuncularınızın ve takımın genel kondisyonuna ciddi derecede kafa yormanız gerekiyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri