1Mobile Market

1Mobile Market

Sürüm: 1.0

Boyut: 2.67

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2659

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
1Mobile Market ile Android cihazlarınız için bir çok uygulamayı bulabilirsiniz.
Android uygulama marketi olarak karşımıza çıkan 1Mobile Market uygulaması Google Play Marketten çok daha farklı bir şekild android uygulaması bulmanıza olanak sağlamakta. Google Play Marketin çok fazla dolu olması ve aradığınızı bulmakta zorlandığınızı düşünürsek 1Mobile Market yardımınıza koşmakta. Daha belirli uygulamaların bulunduğu ve bunların filtre edilerek eklenmesi aradığınızı hemen bulma konusunda muhteşem bir kolaylık sağlayabilen 1Mobile Market ile artık işinize yarayabilecek uygulamaları hemen bulabilir ve güvenli bir şekilde telefonunuza yükleyebilirsiniz.


Uygulama marketleri arasında en iyisi olan 1Mobile Market ihtiyaçlarınızı kendisi de belirleyebiliyor ve size gerekli olduğunu düşündüğü uygulamaları size yüklemeniz için öneriyor. Ücretsiz olarak 1Mobile Market uygulamasını telefonunuza kurduktan sonra kendi algoritması sayesinde yüklü olan tüm uygulamalarınızı analiz ettikten sonra nasıl bir telefon kullanıcısı olduğunuzu saptayan 1Mobile Market uygulaması size benzer programları ve gelecekte işinize yarayacağını düşündüğü uygulamaları sunmakta. 


1Mobile Market uygulamasında bulunan menü ile uygulamaların kategoriler halinde yüklenmiş olduğunu göreceksiniz, bu kategorilere girerek size lazım olan uygulamaları ücretsiz bir şekilde indirmeniz mümkün. Yoğun bir şekilde uygulama kullanan mobil telefon kullanıcıları için oldukça gelimiş bir market uygulaması 1Mobile Marketi hemen indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri