Aptoide

Aptoide

Sürüm: 2.05

Boyut: 8.93

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3258

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Aptoide ile Android cihazlarınız için hızlı ve güncel uygulamaları yükleyin.
Aptoid ile Android telefonlarınız için uygulamalarınızın hızlı bir şekilde indirme ve güncelleme işlemlerini yapabilirsiniz. Google Play Store uygulamasına alternatif olarak hazırlanan Aptoide uygulaması oldukça kullanışlı ve tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Aptoide uygulamasını akıllı telefonunuza yüklemeniz halinde Google Play üzerindeki kısıtlamaları aşmış olup çok daha hızlı bir şekilde uygulamalarınızı indirebilir ve güncelleyebilirsiniz.


Google Play üzerindeki kurallar nedeniyle uygulamaların güncellemelerine geç erişmekten şikayetçiyseniz Aptoide bu konuda size oldukça yardımcı oluyor. Çünkü çoğu kez bir uygulama Google tarafından size sunulmazsa bile Aptoide size güncellemesini yüklemenize olanak sağlıyor. Aynı zamanda Aptoide uygulamasının kendi içerisinde barındırdığı uygulama marketinden de size lazım olan tüm uygulamaları indirebilirsiniz. Kategoriler halinde sıralanmış uygulamaları daha kolay bulabilir bu uygulamaları güvenli bir şekilde akıllı telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. 


Aptoide uygulamaların merkez datalarını çok daha sık bir şekilde denetlediği için yeni çıkan veya güncelleme alan android uygulamalarını Googledan çok daha önce alır ve size sunar. Ayrıca Aptoide marketinde gereksiz ve spam dolu uygulamalar ile karşılaşma oranınız çok düşük. Çünkü Aptoide uygulama marketinde bulunan uygulamalar bir takım testlerden geçtikten sonra markete dahil ediliyor. Bu sayede işe yaramaz çöp uygulamalardan korunmuş oluyorsunuz. Yeni ve yenilikçi bir Android market arayanların kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gerekiyor. Uygulamayı kurabilmek için yabancı kaynaklardan uygulama kurabilme özelliğini telefonunuzun güvenlik menüsünden aktif hale getirmeyi de unutmamalısınız.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri