Candy Crush Soda Saga

Candy Crush Soda Saga

Sürüm: 1.0.0

Boyut: 44

Dil: İngilzce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4145

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Candy Crush Saga Android tabanlı eğlence oyunu yeni versiyonu çıktı.
Yediden yetmişe her yaştan insanın oynadığı Candy Crush Saga serüveni yeni oyunuyla devam ediyor. Oldukça eğlenceli ve tatlı bir oyun olan Candy Crush Saga tüm Android telefon ve Android tabletlerde oynanabilen oldukça eğlenceli bir oyundur. Şekerleri eriterek bir üst levele geçilen oyun her ne kadar basit bir oyun gibi görünsede bölümleri geçtikçe zorlaşmaya başlıyor ve eğlence burada daha da artıyor.


Basit bir oyun olarak görünsede yine de belli bir strateji izlemeniz gerekmekte. Candy Crush Saga oyununda sihirler ile şekerleri tek vuruşta çok daha fazla sayıda şekeri eritmeniz gerekmekte.


Oyunun yeni versiyonunda adından da anlaşılacağı gibi Soda üzerinden yürümekte. Görsellerde de bol bol soda görmenizin nedeni bu aslında. Oyunda şekerler Soda şeklinde ve eritilen şekerler asit çıkarmakta. Fakat oyunun bu versiyonunda en önemli özellik, şekerlerin yukarıdan aşağıya değil, aşağıdan yukarıya doğru sıralanması.


75 bölümden oluşan Candy Crush Saga oyunu az bölümlü olarak görünsede henüz oyunu tam olarak bitirebilmiş kimse yok. Kim bilir belkide bu oyunu ilk siz bitireceksiniz! Candy Crush Saga aynı zamanda arkadaşlarınız ile eş zamanlı olarak birlikte oynayabilir oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.


Oyunun Genel Özellikleri:
Ağız sulandıran grafikler
Sodaya bulanmış onlarca karakter
Zorlu seviyeler
Arkadaşlarınızın  oyundaki durumlarını görebilmek

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri