Dr. Driving

Dr. Driving

Sürüm: 1.06

Boyut: 5.2

Dil: İngilzce, Türkçe

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2608

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Dr. Driving oyunu Android telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış en iyi Android Araba Yarışı oyunlarından biridir.
Dr. Driving zevkli ve bir o kadar gerçekçi sürüş keyfi sunduğu için Android telefonlar için hazırlanmış olan araba yarışı oyunlarının başında gelmektedir. Gerçekçi grafik ve ses efektleri sayesinde oldukça eğlenceli anlar yaşatmaktadır. Dr. Driving oyununda Speed, Speed Parking, Highway, Drift, Fuel Efficiency ve VIP Escort gibi farklı 6 bölüm bulunmakta. Bu bölümlerden birini seçin ve bölümde size verilen görevleri yerine getirin.


Dr. Driving oyununda amaç en hızlı şekilde arabayı hiç bir yere çarpmadan görevleri bir bir yerine getirmek ve en yüksek puanı toplamak. Kazandığınız para ve puanlar ile araçlarınızı modifiye edebilir veya kendinize daha hızlı ve iyi araçlar alarak araç otoparkınızı araçlar ile doldurabilirsiniz.


Dr. Driving oyununda bulunan 13 araçtan istediğinizi seçerek hemen eğlenceli sokak yarışlarına katılabilir ve iyi vakit geçirebilirsiniz. Oyunun oynanışı da oldukça basit. Ekranda bulunan Gaz, Fren ve Direksiyon yardımı ile aracanızı kontrollü bir şekilde ilerletebilir ve tüm görevleri yerine getirebilirsiniz.


Aynı zamanda bu Android oyununda Facebook hesabınız ile giriş yapabilir ve bu sayede 100 altın kazanarak aracınızın özelliklerini yükseltebilirsiniz. Oyunun bir güzel yanıda online olarak Facebook veya Googl+ üyeliğiniz ile giriş yaptığınız da arkadaşlarınız ile birlikte yarış yapabilir, arkadaşlarınız ile kıyasıya bir rekabete girebilirsiniz.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri