FIFA 14

FIFA 14

Sürüm: 1.2.9

Boyut: 1.3 GB

Dil: İngilzce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2252

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Bilgisayarda yaşadığınız FIFA 2014 heyecanı şimdi Android telefonlarınızda devam ediyor.
EA Games tarafından hazırlanan FIFA 2014 PC versiyonlarından sonra şimdi de Android tabanlı telefonlarınızda ve Android Tabletlerinizde. Uygulamayı indirkten sonra mobil olarak FIFA 2014 heyecanını istediğiniz heran her yerde devam edebilirsiniz. Size en iyi futbol oyunları deneyimini sunan FIFA 2014 gelişmiş grafikleri ve ses efektleriyle size gerçek bir futbol oynama hissini yaratmakta.


Dünyanın tüm ülkelerini kasıp kavuran FIFA 2014 30 lig ve yaklaşık olarak 600 takımı içinde lisanslı formalarıyla sizleri bekliyor. Aynı zamanda kendinize özel takımlarda oluşturabileceğiniz bu oyunda arkadaşlarınızla da birlikte karşılıklı olarak futbol maçları düzenleme imkanınızda bulunmakta. 


Oyun kontrollerine göz attığımmızda oldukça gelişmiş olan FIFA 2014 oyunu bir önceki serilere göre daha fazla oyuncu kontrol imkanı sağlamakta. FIFA 2014 Android uygulaması ile online olarak farklı ülke ve şehirdeki arkadaşlarınızla da futbol maçları düzenleme imkanına sahipsiniz. Tamamen ücretsiz olan FIFA 2014 oldukça heyecanlı dakikalar yaşamanız için sizleri bekliyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri