Nesine

Nesine

Sürüm: 1.0

Boyut: 2.9

Dil: Türkçe

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3609

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Nesine.com Resmi Android uygulaması ile şans oyunlarınızı android telefonlarınız üzerinden oynamaya devam edebilirsiniz.
Resmi olarak Süper Toto bayisi olan Nesine.com üzerinden oynadığınız şans oyunlarınızı artık Android telefonlarınız ve Android tabletleriniz ile oynamaya devam edebilirsiniz. Ücretsiz olarak uygulamayı telefon veya tabletlerinize yükledikten sonra İddaa, Spor Toto, Milli Piyango, Canlı İddaa oyunlarınızı oynayabilir, kuponlarınızı Nesine.com android uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.


Maç sonuçları, maç tahminleri, en çok oynana kuponlar, en çok oynanan maçlar, tüm istatistikleri Nesine.com Android uygulamasında çok kolay bir şekilde online olarak takip edebilirsiniz. Nesine.com Android uygulaması aynı zamanda anlık olarak maçlar ve kuponlarınızdaki değişiklikleri size bildirim olarak göstermekte. Takip ettiğiniz maç sonuçlarını bu sayede zaman kaybetmeden öğrenebilirsiniz. 


Nesine uygulaması aynı zamanda hesabınız ile ilgili işlemleri de yapmanıza olanak sağlıyor. Üye bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra, para çekme, kupon yapma, maç takibi gibi bir çok işlemi ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri