Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

Sürüm: 3.0

Boyut: 140 MB

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2665

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mortal Kombat X oyununu artık Android telefon ve tabletlerinizde oynayabilirsiniz. Mortal Kombat X Android uygulaması yayınlandı.
Geçmiş yılların en efsane dövüş oyunlarından olan Mortal Kombat X oyununu artık android akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizde oynayabilirsiniz. Kaliteli grafikleriyle dövüş oyunlarının arasından kendini sıyıran Mortal Kombat X oyunu gelişmiş ses efektleri sayesinde de oldukça etkileyici bir oyun deneyimi yaşatıyor.


Mortal Kombat X oyunu ünlü film yapım şirketi Warner Bros tarafından geliştirilerek Android kullanıcıları için yayınlandı. Bugüne kadar oyun konsolları ve PC formatında yayınlanan oyun geçtiğimiz günlerde Google Play Storeda yerini aldı. 


Mortal Kombat X oyununu dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilersenizde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile farklı telefonlardan muhteşem dövüşler yapabileceğiniz Mortal Kombat X oyunu ile aynı zamanda internet üzerinden düzenlenen turnuvalara katılma şansınıda size veriyor. 


Şuana kadar yayınlanmış olan Mortal Kombat X oyunları arasından en sert çekişmeleri yapabileceğiniz bu seride Scorpion, Sub-Zero, Johnny Cage, Kitana, Ermac, Sonya Blade, Liu Kang isimli karakterlerin dışında D’Vorah, Cassie Cage, Kotal Khan, Kung Jin gibi yeni ve sadece bu oyunda yer alan karakterlere de sahip olabilirsiniz.


Yüksek donanıma sahip Android telefon veya tablet gerektiren Mortal Kombat X’in mobil sürümünün oynanışı ise tahmin edeceğiniz üzere basit. Dövüşçüyü kontrol etmek, özel hareketleri ve bitirici vuruşları yapmak için basit kaydırma hareketlerini kullanıyorsunuz. Zaten oyunun başlangıcında neyi nasıl yapacağınız gösteriyor. Bence kontroller biraz zor olsaydı yani silik butonlar yerleştirilseydi dövüşmek çok daha zevkli olurdu. Ancak bu haliyle de oynattırmayı başarıyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri