Falcı Bacı

Falcı Bacı

Sürüm: 2.0

Boyut: 3.4

Dil: Türkçe

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5372

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Falcı Bacı uygulaması ile ücretsiz bir şekilde kahve falınıza bakabilirsiniz.
Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış olan Falcı Bacı uygulaması ile artık ücretli fal baktırmaktan kurtulacaksınız. Harika bir uygulama olan Falcı Bacı ile kahvenizi yudumladıktan sonra fal baktıracak birilerini bulmak artık hiç dert değil. Ücretsiz şekilde uygulamayı telefon veya tabletinize yükleyin kahvenizi içene kadar program yüklenmiş olacaktır.


Falcı Bacı uygulaması ile içtiğiniz kahvenin fincanının uygulamada istendiği sayıda fotoğraflarını çekin ve falcı bacıya yollayıp bekleyin. Uygulama da her gün 1 adet fal bakma hakkınız bulunmaktadır. Bir günde 1 den fazla fal bakmak isterseniz kredi kazanmanız gerekmektedir bu kredileri de 3 adet reklam izleyerek 3 kredi kazanabilir ve bu sayede fal baktırmaya devam edebilirsiniz. 


Peki Falcı Bacı programı cep telefonunda nasıl fal bakabiliyor sonuçta bir telefon diyebilirsiniz fakat Falcı Bacı uygulaması daha önce bakılmış binlerce kahve falını analiz ederek doğruya en yakın şekilde fal sonucu ortaya çıkarıyor. 


Falcı Bacı uygulamasında fal bakmanız için öncelikle yapmanız gereken adınız soyadınız, yaşınız, ilişki durumunuz ve cinsiyetinizi belirtmeniz. Bu sayede falcı bacı uygulaması falnızı daha sağlıklı bakmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri