FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15 Ultimate Team

Sürüm: 1.1.0

Boyut: 1.2 GB

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2665

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
FIFA 15 Ultimate Team uygulaması ile takımınızı kurun, oyuncu transfer edin ve maçlara çıkıp rakiplerinizi yenmek için en iyi şekilde mücadele edin.
FIFA 15 Ultimate Team uygulaması futbol severler tarafından oldukça ilgi gören mükemmel bir uygulama. Diğer futbol menejerlik oyunlarının aksine FIFA 15 Ultimate Team uygulamasında takımınızı kurmak, transfer yapmak gibi işlemlerin dışında kurmuş olduğunuz takımın maçlarında da siz oynuyorsunuz.


Aynı zamanda FIFA 15 Ultimate Team uygulaması ile arkadaşlarınız ile aynı anda bağlanarak çekişmeli futbol maçları oynayabilirsiniz. Beklenen oyun FIFA 15 Ultimate Team PC ve Oyun Konsollarından sonra şimdide Android cihazlarınızda sizleri bekliyor.


Oyunu indirmek ve kurmak tamamen ücretsiz fakat FIFA 15 Ultimate Team oyununda bazı özellikleri kullanmanız için uygulama içi satın alma işlemini yapmanız gerekiyor. Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra hızlı bir şekilde takımınızı seçerek maçlara başlayabilirsiniz. Hemde dilerseniz bir lig seçerek o ligde mücadele edbebilir isterseniz de kendiniz teke tek maçlar yapabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri