Çarkıfelek Kelime Yarışması

Çarkıfelek Kelime Yarışması

Sürüm: 1.2

Boyut: 1.2

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2619

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android telefon ve tabletler için hazırlanmış Çarkıfelek Kelime Yarışması oyunu ile kelime dağarcığınızı test edebilir, aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
90 yılların en çok izlenen programı olan Çarkıfelek oyunu artık Android telefon ve tabletlerinize yükleyerek oynayabilirsiniz. Televizyonda izlediğiniz kadar eğlenceli olan bu uygulama ile çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunda cümleleri, kelimeleri harfler seçerek bulmaya çalışacağınız bu oyunda puanları toplayarak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. Evet hatırladığınız gibi oyunda iflas ve pas seçenekleri de bulunmakta. Oyunda daire şeklindeki platformu döndürkten sonra kelimeyi çözmek için seçeceğiniz harf doğru ise platformda çıkan puanı kazanıyorsunuz. Sınırlı sayıda çark hakkımız mevcut. Bu hakkımızı iyi kullanarak en yüksek puanı almaya çalışıyoruz. Oyunda Mehmet Ali Erbil yok. Bunun iyi mi yoksa kötü mü olduğuna siz karar verin.


Oyunu yükledikten sonra oyuna başla tuşuna tıkladıktan sonra hemen heyecanlı oyuna başlayabilirsiniz. Oyundan çıkmak için ise programda bulunan Çıkış tuşuna basarak kapatabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri