Minecraft

Minecraft

Sürüm: 0.11

Boyut: 4.3

Dil: İngilizce

Sistem: iPhone / iPad

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4747

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Minecraft oyunu ile amansız bir savaş içerisinde kendinizi bularak içinizdeki strateji bilgisini ortaya çıkarabilirsiniz. Minecraft PC versiyonundan sonra şimdi iOS tabanlı iPhone akıllı telefon ve iPad tabletlerinizde.
iOS tabanlı iPhone akıllı telefon ve iPad tabletleriniz için hazırlanmış olan Minecraft oyunu artık sadece bilgisayar başında değil telefon ve tabletlerinizin olduğu her yerden oyananabilir. Minecraft oyununda kazılar yapan madenci bir karakteri yönlendirerek en çok madeni hızlı bir şekilde toplamanız gereken bir oyundur. 

Minecraft oyununda çıkardığınız madenleri işleyerek bir şeyler yaratabilirsiniz ve daha sonra bu yarattığınız nesneler ile her istediğinizi yapabilirsiniz. Minecraft oyunu sonsuz bir oyundur ve bu yüzden kendinizi geliştirebileceğiniz kadar geliştirmekte özgürsünüz. Minecraft oyununda sonsuz özgürlüklere sahip olmanızın en büyük avantajı çıkarmış olduğunuz madenler ile ne yapabileceğiniz de tamamen size bırakılmış. 


Dilerseniz madenler ile evler yaparak kendi şehrinizi kurabilir, dilerseniz de sadece çiftlik kurarak oyunda kendinizi geliştirebilirsiniz. iPhone ve iPad için hazırlanan bu sürüm bilgisayar başında oynadığınız oyundan farklı özellikler barındırsa da oyunun temel yapısında herhangi bir değişiklik yok.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri