Criminal Case

Criminal Case

Sürüm: 1.2.2

Boyut: 72.2

Dil: İngilizce

Sistem: iPhone / iPad

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3328

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Criminal Case oldukça eğlenceli ve bir o kadar gizemli bir bulmaca oyunudur. İşlenen suçların bulunduğu olay yerlerinde araştırma yaparak gerçek katilleri bulmanız gerekiyor.
Polislik ve dedektifliği seven kullanıcılar için hazırlanmış olan Criminal Case oyunu ile oldukça eğlenceli ve gizemli anlar yaşayabilirsiniz. Olayların meydana geldiği mekanlarda araştırma yapmanız için görevlendirildiğiniz Criminal Case oyununda suçluları bulmak için olay yerinde iyi bir şekilde inceleme yaparak suçluları bulmanız gerekiyor.


Daha önce web tarayıcıları üzerinden oynanan Criminal Case oyunu artık iPhone ve iPad tabletleriniz de oynayabileceğiniz şekilde tekrar tasarlandı. Oyunda sizden istenen objeleri olay yerindeki karışıklıklar arasında bulmanız gerekmektedir. Criminal Case bir birinden zor ve ilginç bölümlerden oluşan bulmaca oyunu olmakla beraber gözlem yeteneğinizi de geliştirmenizi sağlayacak bir uygulamadır.


İşlenen cinayetlerin perde arkasını ortaya çıkarmanız gereken Criminal Case oyununda olay yerini titizlikle inceledikten sonra bulduğunuz bulguları labaratuvar ortamında analiz ederek suçlulara daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri