Scorp

Scorp

Sürüm: 1.0.1

Boyut: 14.5

Dil: İngilizce

Sistem: iPhone / iPad

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2788

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Scorp sosyal ağ uygulaması ile arkadaşlarınız ile videolu soru-cevap etkinliklerine katılarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Scorp tıpkı sosyal sözlük siteleri gibi üyeler tarafından belirli konular hakkında fikirlerinizi belirtmeniz için hazırlanmış bir sosyal ağ projesidir. Fakat klasik sözlük anlayışındaki konulara yazı yazarak fikirlerinizi beyan etmek yerine videolar çekerek görüntülü ve sesli bir şekilde aktif olarak katılabiliyorsunuz.


Scorp uygulamasına iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazlarınızdan erişmeniz artık mümkün. Scorp uygulamasını indirip ücretsiz bir şekilde üye olduktan sonra hemen konulara eklenmiş videoları izleyebilir, beğenebilir, yorum yazabilir, aynı zamanda sizde hemen cep telefonunuz aracılığı ile videonuzu çekerek konu ile ilgili düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.


Belirli kategorilerde ve akışlar ile size videoları listeleyen Scorp uygulaması ilginizi çekebilecek videoları gözünüzden kaçırmanıza izin vermiyor. Bu sayede yeni eklenen videoları çok kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri