Turkcell İzle Kazan

Turkcell İzle Kazan

Sürüm: 1.0

Boyut: 24.6

Dil: Türkçe

Sistem: iPhone (OS)/iPad (OS)

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2982

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Turkcell tarafından hazırlanan Turkcell İzle Kazan uygulaması ile reklam filmlerini izleyerek bir birinden farklı hediyeler kazanabilirsiniz.
Turkcell İzle Kazan uygulaması sayesinde televizyonlarda yayınlanan reklam filmlerini izleyerek hediyeler kazanabilirsiniz. Turkcell tarafından hazırlanan bu uygulama ile hem reklam filmlerini izleyerek yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz hemde bununla birlikte çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.


Ücretsiz olarak Turkcell İzle Kazan uygulamasını idirdikten sonra her izlediğiniz reklam için puan kazanacaksınız ve bu puanlar ile, konuşma, internet, mesaj paketi gibi hediyeler kazanabilirsiniz.


Aynı zamanda Turkcell İzle Kazan uygulamasında bulunan anketleri de cevapyalayarak yine TL, dakika, sms ve internet paketlerini kazanabilirsiniz. Bu uygulamayı sadece Turkcell hat sahipleri yararlanabilmekte. Reklamı yakalamanız durumunda puanlarınız yükleniyor ve alışveriş bölümüne giderek mevcut puanınızla hediyelerden istediğinizi seçebiliyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri