Ucuzabilet

Ucuzabilet

Sürüm: 1.0

Boyut: 8.4

Dil: Türkçe

Sistem: iPhone (OS)/iPad (OS)

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1832

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ucuz uçak bileti bulabilmeniz için Ets Tur firması tarafından hazırlanan UcuzaUçak bileti uygulaması ile en uygun fiyatlarda ucuz uçak bileti bulabilirsiniz.
Ucuz uçak bileti arayan kullanıcılar için hazırlanmış olan UcuzaUçak bileti uygulaması ile artık dilediğiniz her yerden iPhone veya iPad cihazlarınız ile uçak bileti kesebilir, rezervasyon işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Yurt içi seyahatlarınız için Türk Hava Yolları, Pegasus, Atlasjet, SunExpress, AnadoluJet gibi hava yolu firmalarından bilet alabileceğiniz bu uygulama ile aynı zamanda yurt dışı uçuşlarınızda da KLM, Lufthansa, Emirates, British Airways, Alitalia ve Qatar Airways gibi farklı hava yolu şirketlerinin de uçak biletlerini satın alabilirsiniz.


UcuzaBilet uygulaması ile aynı zamanda hava yolu şirketleri arasında fiyat karşılaştırma işlemlerinizi de başarılı bir şekilde yapabilirsiniz. Uçak biletlerinizi kredi kartı ile taksitle alma imkanı da sağlayan UcuzaBilet uygulaması son derece güvenli bir şekilde hizmet vermektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :