Arama Kaydedici Oto Vip

Arama Kaydedici Oto Vip

Sürüm: 1.3

Boyut: 16

Dil: Türkçe

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1806

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android tabanlı akıllı telefonlar için hazırlanmış olan Arama Kaydedici Oto Vip uygulaması ile telefon görüşmelerinizi kayıt edebilir, istediğiniz zaman tekrardan ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz.
Android akıllı telefonlar için hazırlanmış olan Arama Kaydedici Oto Vip uygulaması sayesinde artık telefon görüşmelerinizi otomatik olarak kayıt edebilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra seçenekler bölümünden uygulamayı aktif ettikten sonra yapacağınız tüm aramalarda görüşmelerinizi kayıt edebilirsiniz.

Ses kayıt konusunda oldukça gelişmiş bir uygulama olan Arama Kaydedici Oto Vip uygulaması HD kalitesinde tüm görüşmelerinizi kayıt edebilmektedir. İster kısa görüşmeler ister saatler süren telefon görüşmelerinizin tamamını kayıt edebilen Arama Kaydedici Oto Vip uygulaması kayıtları tekrar dinlemeniz içinde oldukça kolay anlaşılabilir arayüze sahiptir.


Arama Kaydedici Oto Vip ile kaydetmiş olduğunuz görüşmeleri tekrar dinlerken karmaşık ses kayıtları ile karşılaşmayacaksınız. Çünkü uygulama tüm görüşmeleri rehberinizde kayıtlı olan kişilerin isimleriyle birlikte adlandırdığı için o kişi ile yapmış olduğunuz tüm görüşmeleri kişi klasörünün içerisinde bulabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri