360 Security

360 Security

Sürüm: 3.1.0

Boyut: 43

Dil: Türkçe, İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2737

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android akıllı telefonlarınız için hazırlanmış olan 360 Security uygulaması ile telefonlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.
360 Security uygulaması sayesinde anroid işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. İnternete bağlı olan telefonlarınızın virüslerle sürekli olarak karşı karşıya geldiğini düşünürsek 360 Security uygulamasını mutlaka yüklemeniz gerekmektedir. İnternet üzerinden bulaşan spamlara, virüslere, truva atı virüslerine karşı oldukça kaliteli bir hizmet veren 360 Security uygulaması en iyi android güvenlik uygulamalarının başında gelmektedir.

Tamamen ücretsiz olan 360 Security uygulaması ile gerçek zamanlı olarak telefonlarını internet üzerinden gelebilecek tüm virüslere karşı koruma almaktadır. Telefonunuza yükleyeceğiniz uygulamaları da yükleme esnasında tarayarak uygulamalarda virüs tespit ettiği durumlarda otomatik olarak kuruluma izin vermeyip size bildirmekte.


Uygulama sadece antivirüs ve koruma hizmeti vermek yerine aynı zamanda telefonunuzun daha hızlı çalışması için sürekli açık olan uygulamaları kapatıp telefonunuzun daha hızlı çalışmasını da sağlamakta ve aynı zamanda tüm bunları yaparken telefonlarınızın batarya kullanım süresini de artırmaktadır. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri