MOTO LOKO HD

MOTO LOKO HD

Sürüm: 1.6

Boyut: 14

Dil: İngilizce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3130

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android telefon ve tabletler için harika bir motor oyunu olan MOTO LOKO HD oyunu ile motor severlerin eğlenceli ve aksiyon dolu anlar yaşabileceği harika bir motor oyunudur.
Motor kullanmayı seven kullanıcılar için hazırlanmış olan MOTO LOKO HD oyunu ile android telefon ve tabletleriniz üzerinden eğlenceli ve aksiyon dolu anlar yaşabilirsiniz. Gelişmiş grafik özelliklerine sahip MOTO LOKO HD oyununu mutlaka oynamanızı tavsiye ederiz.

Tamamen ücretsiz bir motor oyunu olan MOTO LOKO HD oyunu ile akan trafik içerisinde size verilen görevleri en kısa süre içerisinde yerine getirmeniz gerekmektedir. Oyunda en hızlı şekilde motoru sürerken akan trafikte arabalara ve yayalara çarpmadan gidebileceğiniz en son hızda gitmeniz gerekmektedir.


MOTO LOKO HD oyununda kaza yapmadan ilerlemeniz halinde motor deposunda bulunan benzin bitene kadar yolunuza devam edebiliyorsunuz. Kaza yaptığınız taktirde oyuna tekrar en baştan başlıyorsunuz.


Oyun kontrolleri bakımından da yeterli seviye de olan MOTO LOKO HD oyunu, gelişmiş grafik ve ses kalitesiyle de benzerlerinden ayrılmakta.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri