AppBrain Ad Detector

AppBrain Ad Detector

Sürüm: 1.8

Boyut: 617 kb

Dil: İngilizce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2006

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android telefon ve tabletleriniz için hazırlanan AppBrain Ad Detector uygulaması ile artık reklamlarla dolu uygulama veya internet sitelerinden kurtulabilirsiniz.
AppBrain Ad Detector uygulaması sizi rahatsız eden bütün reklamları engelleyebilen mükemmel bir uygulamadır. Günümüzde Android akıllı telefon ve tabletlerimizde kullanılan bir çok uygulama rahatsız edici reklamlar ile dolu olduğundan dolayı kullanımları oldukça zordur.


AppBrain Ad Detector uygulaması sayesinde ise bu reklamlar engellenir ve uygulamalarınızı daha sağlıklı bir şekilde kullanmanız sağlanır. AppBrain Ad Detector uygulamasını telefon veya tabletinize yükledikten sonra uygulamalarınızı tarayarak rahatsız edici reklam barındıran uygulamaları belirler ve yapacağı bir kaç işlemin ardından reklamsız bir şekilde uygulamalarını kullanmanızı sağlar.


Aynı zamanda kaynağı bilinmeyen uygulamaları da tarayabilen AppBrain Ad Detector uygulaması bu tip uygulamaları yüklemeye çalıştığınızda uyarı verir ve bu uygulamaları taradıktan sonra size kurulum izni vermektedir.


AppBrain Ad Detector cihazınızda yüklü uygulamaların sahip olduğu izinleri de denetler ve size listeler. Hangi uygulamaların mesajlarınıza veya hesaplarınıza erişerek kişisel bilgilerinizi tehdit ettiğini bu sayede öğrenebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri