Derya Abla Kahve Falı

Derya Abla Kahve Falı

Sürüm: 1.2

Boyut: 1.1

Dil: İngilizce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2211

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Derya Abla Kahve Falı uygulaması ile ücretsiz bir şekilde kahve fallarınıza bakmanız mümkün. Gelişmiş alt yapısı ile çok hızlı bir şekilde falınızı okuyup size yollayan Derya Abla Kahve Falı uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz.
Android akıllı telefon ve tablet sahipleri için üretilen Derya Abla Kahve Falı uygulaması ile çok kolay bir şekilde kahvenizi içtikten sonra falınıza bakabilirsiniz.


Gelişmiş bir altyapıya ve modern bir arayüze sahip olan Derya Abla Kahve Falı uygulamasını çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.


Derya Abla Kahve Falı uygulamanın en güzel özelliği ise kahve falınıza bakmanızın ardından size özel, iskambil falı, yıldızname, günlük burç yorumları ve rüya tabirleri gibi bir çok farklı astrolojik bilgi sunmakta.


Uygulamayı kullanmadan önce uygulamanın sizden istediği bir kaç bilgiyi vermeniz gerekiyor. Adınız, yaşınız ve doğum tarihinizi girdikten sonra uygulama kahve falınızın fotoğraflarını inceleyerek ve bu bilgileri analiz ederek size falınızı dakikalar içerisinde gönderiyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri