Vikings: War of Clans

Vikings: War of Clans

Sürüm: 1.0.7

Boyut: 93.1

Dil: İngilizce

Sistem: iPhone (OS)/iPad (OS)

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 497

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Vikings War of Clans oyunu iPhone akıllı telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.
Tamamen ücretsiz bir oyun olan Vikings War of Clans oyununda kendinize ait viking klanınızı oluşturabilirsiniz.


iOS işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler için hazırlanan Vikings War of Clans viking oyunu oldukça gelişmiş bir strateji oyunudur. Oyunda kılıç ve kalkanlarınız ile başa başa bir savaş sizleri bekliyor.


Antik çağlara kadar dayanan Viking efsanesini bu oyunda tekrar canlandırmak sizin elinizde. Vikings War of Clans oyununda bir viking kralı olarak sizde bu savaşlar da en önde askerleriniz ile birlikte savaşıyorsunuz.


Oyuna ilk başladığınız küçük bir viking köyü olarak ortaya çıkıyorsunuz daha sonra köyünüzü geliştirerek savaşçı üretiyorsunuz ve bu sayede kendinize ait bir ordu kurup size karşı saldırıya geçen diğer viking klanlarına karşı oyunda kendinizi savunuyorsunuz ve yeri geldiğinde de fiğer klanlara karşı savaş yürütüyorsunuz.


Vikings: War of Clansda temel amacımız klanımızın düşmanlarıyla savaşmak için kendi şehrimizi geliştirmek, kaynak toplayarak üretimimizi artırmak ve ordumuzu kurmak. Ordumuzda kullanmak üzere savaşçılar, okçukar, atlılar ve paralı askerler yetiştirebiliyoruz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri