Xender

Xender

Sürüm: 3.0.2

Boyut: 3.2

Dil: Türkçe, İngilizce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1710

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
iPhone ve iPad tabletlerinize hızlı bir şekilde dosya aktarmanız için Xender uygulamasını ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
iOS tabanlı akıllı telefon ve tabletler arasında dosya aktarımı için hazırlanmış olan Xender uygulaması sayesinde ücretsiz bir şekilde iPhone telefonlarınız arasında dosya göndermeyi sağlayabilir, aynı zamanda iPhone telefondan bilgisayara dosya gönderebilirsiniz.


Fotoğraf, müzik, video ve diğer ses kayıtlarınızı kablolar ile uğraşmadan kablosuz bir şekilde Xender uygulaması sayesinde telefonlarınız arasında veya telefondan bilgisayar dosyalarınızı aktarmanızı yapabilirsiniz.


Basit ve bir o kadar da hızlı çalışan Xender uygulaması modern bir arayüze sahip olduğundan dolayı hiç zorlamadan dosyalarınızı transfer etmenizi sağlamaktadır. Bu işlemi yapmanız için ise sadece telefonlarınızı yan yana getirin ve eşleştirme yaptıktan sonra hemen aktarmak istediğiniz dosyaları aktarmaya başlayın.


Çapraz platform destekli dosya aktarımı uygulamasında grup paylaşım seçeneği de bulunmakta. Bu seçenek arkadaş ortamında tüm gözlerin telefonunuza çevrilme durumunu ortadan kaldırıyor. Hem video hem de fotoğrafı 4 kişiyle aynı anda paylaşabiliyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri