Been Together

Been Together

Sürüm: 3.2

Boyut: 2.3

Dil: İngilizce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2879

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Been Together, diğer bir adı ile Gün Sayma uygulaması ile beklediğiniz günleri uygulamanın takvimi ile belirterek o günün geleceğine kaç gün, kaç saat kaldığını öğrenebilirsiniz.
Tamamen ücretsiz bir Android akıllı telefon ve tablet uygulaması olan Been Together uygulaması sayesinde çok basit bir şekilde beklediğiniz güne kaç gün kaldığını sayabilir, o gün geldiğinde  de alarm ile hatırlayabilirsiniz.


Örneğin sevgiliniz ile 4 ay sonra buluşacaksanız eğer, her gün kafanız da kaç gün sonra kavuşacağınızın hesabını yapmak yerine o günün tarih ve saatini Been Together  uygulamasına ekleyerek geriye doğru gün sayımını başlatabilir ve bu sayede zaman kaybetmeden kaç gün kaldığını öğrenebilirsiniz.


Kişiselleştirilebilir arkaplana sahip olan Been Togetherda tasarımı dilediğiniz gibi şekillendirebilir ve bu sayede daha kişisel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Twitter ve Facebook desteği sunmasıyla öne çıkan Been Togetherdaki önemli anlarınızı sosyal medya üzerinde paylaşabilirsiniz. Genel olarak Been Together çok fazla bir işlev sunmasa da çiftler için eğlenceli bir deneyim sunan bir yapım.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri