WiFi Connection Manager

WiFi Connection Manager

Sürüm: 1.5.3

Boyut: 3

Dil: İngilizce

Sistem: Android / Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1543

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
WiFi Connection Manager uygulaması ile Android cihazlarınız ile kolay bir şekilde Wifi bağlantılarınızı kontrol edebilirsiniz.
Tamamen ücretsiz bir uygulama olan WiFi Connection Manager uygulaması ile kablosuz bağlantı sağladığınız ağlar ile ilgili geniş bilgileri öğrenebilir, ağ yönetimi sağlayabilirsiniz. Kablosuz bağlantı kullanırken ihtiyacınız olan tüm işlemleri yapabilirsiniz.


Kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan WiFi Connection Manager uygulması telefonunuz ile bağlandığınız kablosuz ağ şifrelerini görüntüleyebilir aynı zamanda geçmişte bağlandığınız ağların şifrelerini de arşivleyebilmektedir.


Aynı zamanda WiFi Connection Manager uygulaması ile modeme bağlıyken yaşanacak problemlerin de çözümü için düzeltme işlemleri yapabilmekte. Çekim güçlerini ve kanallarını tespit etmekte, varolan ağ problemlerini size bilgi olarak bildirmekte.


Sık sık ağ sorunları yaşıyor ve bu sorunları hızlıca tespit ederek bağlantı kurmak istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gereken uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :