TEOG İngilizce Kelime Paketi 1

TEOG İngilizce Kelime Paketi 1

Sürüm: 4.2

Boyut: 4.3

Dil: Türkçe

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2336

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
TEOG İngilizce Kelime Paketi 1 uygulaması ile TEOG sınavında ingilizce sorularını doğru bir şekilde çözebilirsiniz.
İngilizce kelime haznenizi geliştirmek için hazırlanmış olan TEOG İngilizce Kelime Paketi 1 uygulaması sayesinde kelimeleri çok daha kısa bir süre içerisinde ezberleyebilirsiniz.


Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanan TEOG İngilizce Kelime Paketi 1 uygulaması içerisinde yer alan ingilizce kelime kartları sayesinde çok kolay bir şekilde kelimelerin türkçe karşılıklarına bakarak kelime ezberinizi geliştirebilirsiniz.




Tamamen ücretsiz bir uygulama olan TEOG İngilizce Kelime Paketi 1 uygulaması ile artık ingilizce kelimeleri ezberlemek zor olmaktan çıkıyor. Uygulamayı indirdikten hemen sonra başla buttouna basın ve daha sonra uygulamanın size gösterdiği kelime kartlarını açarak kelime ezber çalışmalarına başlayın.


Uygulamayı dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlarınıza kuracağınız programlar aracılığıyla akıllı tahta ve projeksiyonlarla sınıflarda kullanılabiliyor. Sürekli geliştirme aşamasında olan uygulamaya katkıda bulunmak isteyen öğretmenler de istedikleri kelime gruplarını geliştiriciye bildirerek eklenmesini sağlayabiliyorlar.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri